Dome

Viikon traileri: Aliens vs. Predator - Requiem

12.9.2007, 09.58

Klassisten sci-fi-mörköjen yhteenottoa oli odoteltu vuosikausia, mutta kun ensimmäinen Alien vs. Predator -elokuva vihdoin ilmestyi vuonna 2004, oli moni pettynyt. Mortal Kombatin ja Resident Evilin ohjaajanakin tunnetun Paul W. S. Andersonin raina kärsi onnettomasta käsikirjoituksesta ja vielä onnettomammista henkilöhahmoista.

Jopa se kaikkein odotetuin, eli Alieneiden ja Predatorien taistelu, oli melkoinen pettymys. Harmi, sillä video- ja tietokonepelien puolella avaruuden saalistajien kamppailusta oli saatu sangen viihdyttävää mättöä aikaiseksi.

Tammikuun 2008 ensimmäisenä viikonloppuna saa ensi-iltansa AvP:n jatko-osa, Aliens vs. Predator - Requiem. Tekijäkaarti on mennyt totaalisesti uusiksi, ja tällä kertaa ohjaamassa ovat Colin ja Greg Strause. Pääosissa kiljuvat, karjuvat ja kirmaavat Reiko Aylesworth, Shareeka Epps, Gina Holden, David Hornsby ja Johnny Lewis.

Ensi-ilta 4.1.2008.

 

Tatu Junni

Tagit: ensi-ilta, Predator, Aliens, käsikirjoitukset, Jatko-osa, elokuva, avaruus, Alien, Trailerit, tietokonepelit

1.

herranjumala tää näyttää hyvältä, ykkösestä jäi suunnattomat kammot mut tää saatta olla jotain sellasta ihanaa shittiä mitä peleistä jäi :D

2.

jipi lisää actionia aljeneista ja predatoireista

3.

on toi kyllä aika paha siinä teurastetaa ihmisii aika paljo

4.

Hyvä sinänsä tämä traileri, on Restricted-versio joita harvemmin näkyy. Löytyy omalta koneelta 1080p-resoluutioisena tämä traileri ja ai että kun nuo tapot ovat nättejä. :)

Alkufiilikset ovat hyvät. Toivottavasti Straussin veljekset jatkavat samaan malliin.

5.

Toivottavasti ei kallistu liikaa teinikauhu-slasher-kirkumiseen.

6.

mmm… huhhuh :D

7.

mun mielest alien vs predator ei oo olleskaan pelottava

8.

traileri ainakin lupaa hyvää.
toivottavasti ei oo samanlainen kuin eka leffa. :(

9.

Näyttää lupaavalta. Pitää käydä kattoo sitten kun se tulee.

10.

kai tämä elokuva on ikärajaltaan k 15, koska ainakin Imdb:n sivuilla luki että Rated R for violence, gore and language. ja mielestäni se tarkoittaa 15, mutta koska suomen kansa on jostain syystä päättänyt että elokuvien ikärajoja kannattaa tiukentaa en tiedä mikä ikäraja tälle elokuvalle on tulossa. joten jos jollain on tietoa olisi kiva tietää, koska tämä elokuva on pakko nähdä.

11.

tää on väkisinkin hyvä

12.

Traileri on näköjään poistettu YouTubesta, mutta sen voi ladata vaikkapa tuolta:

http://media.movies.ign.com/media/746/746237/vids_1.html

13.

Hmm? Hyvinhän toi näyttäis näkyvän…

14.

Ykkönen oliki actionia eikä kauhu/action. Ykönen oli suuri pettymys niinkin loistavista konsepteista ku Alien ja Predator. Toivotaan että tähän saa sitä kauhua mukaan vanhojen Alieneiden tapaan ja actionia Predator-leffoista tuttuun tyyliin. Odotukset on kovat! Ensi-iltaan!

15.

Aivan loistava traileri! Ykönen oli ihan hyvä, mutta siitä puuttu sitä säikkyttelyä/kauhua. Mutta toivottavasti tuossa on sitä kauhua. Peleissä ainakin säikähtää ku alieni hyppää niskaan:D

16.

Mulla on tää ja katon tän ainakin kerran joka viikossa!Mulla on myös muutkin alienit ja predit ja avp 1 mutta tää on kyllä paras!

Kirjaudu sisään

Kommentointi tässä osiossa on sallittu vain rekisteröityneille käyttäjille. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, rekisteröidy käyttäjäksi. Salasana hukassa?

Takaisin ylös