Dome

Pandora

Joulukuussa Helsingissä, Tampereella ja Raumalla on tiedossa vertaansa hakevat massiiviset eurodancejuhlat, joissa monituhatpäistä yleisöä saapuvat villitsemään viisi maailman suosituimpiin lukeutuvaan eurodanceartistia. Voita nyt liput keikoille Dome.fi:n kilpailussa.

Lue lisää | Kommentit

Kauko Röyhkä

Kauko Röyhkän yli kolme vuosikymmentä jatkunut muusikkoura on koottu yhteen boksiin. Nyt voit voittaa kuusi CD-levyä sisältävän paketin omaksesi Dome.fi:n kilpailussa.

Lue lisää | Kommentit

Steen1

Syksyn aikana mediassa ja virkavallassa huomiota herättänyt rap-artisti Steen1:n (Seppo Lampela) joukkorahoituksella julkaistavaksi suunnittelema levy Hipaisu ikuisuutta julkaistaan Monsp -levy-yhtiön toimesta perinteisesti CD- ja vinyyliformaateissa 30. marraskuuta. 

Lue lisää | Kommentit (1)

Therapy?

Therapy? julkaisi alkukeväästä uuden Brief Crack of Light -albumin. Uuden levyn tiimoilta Therapy? nähdään myös Suomessa kahdella kauan odotetulla klubikeikalla. Voita omat liput Dome.fi:n kilpailussa!

Lue lisää | Kommentit

Nightwish

Yksi jakso Nightwishin tarinassa päättyi tänään. Nightwish ja Anette Olzon ovat päättäneet erota yhteisymmärryksessä. Ruotsalaislaulaja ehti kuulua yhtyeeseen viiden vuoden ajan.

Lue lisää | Kommentit

Cohen

Legendaarinen Leonard Cohen esiintyi Helsingin Sonera-stadionilla sunnuntaina 2. syyskuuta. Paikalla olivat myös Dome.fi:n toimittaja ja valokuvaaja.

Lue lisää | Kommentit

Ilosaarirock on edelleen yksi Suomen parhaista festareista. Faith No Moren tai Sielun Veljien kaltaisia meganimiä ei tällä kertaa nähty, mutta Ilosaaressa onkin aina ollut melkein yhtä paljon kyse pelkästä hyvästä fiiliksestä kuin esiintyjistä. Tänä vuonna tapahtuma ei ollut viimeisen kymmenen vuoden tapaan loppuunmyyty, mutta se johtui vain alueuudistuksesta.

Lue lisää | Kommentit

Ruisrock tarjoili taas perinteisen ”kaikille jotain”-paketin. Lauantaina alue alkoi olla totaalisen jumissa, kun paikalle pamahti 30 000 festarikävijää juhlimaan suomirockin suuruuksien tahtiin. Perjantaina maksaneita asiakkaita oli vain 16 000 ja sunnuntaina 17 000. Väen vähyyden selittää todellisten meganimien puuttuminen. Tapahtuman parhaista ja kiinnostavimmista keikoista vastasivatkin pienemmät indie-ihmeet.

Lue lisää | Kommentit

Musiikin eläessä vaikeita aikoja aallonmurtajan tuolla puolen, on sanomattakin selvää, että myös festivaalit ovat tulleet muutamien vuosien takaiselta aallonharjalta alas ryminällä. Mitä tehdä, kun kaikki on jo nähty ja samat suuret nimet pyörivät lähes jokaisella festarilla – niin ulkomailla kuin Suomessakin?

Lue lisää | Kommentit (3)

Vanhassa vara parempi - ja sen tietää myös Metallica. Yhtye esitti maanantaina loppuunmyydyllä Sonisphere-festivaalilla 21 vuoden takaisen klassikkoalbuminsa kaikki kappaleet aina My Friend Of Miserystä Enter Sandmaniin, kuten luvattu oli.

Lue lisää | Kommentit (5)

Therapy?

Therapy? julkaisi alkukeväästä uuden Brief Crack of Light -albumin. Uuden levyn tiimoilta Therapy? nähdään myös Suomessa kahdella kauan odotetulla klubikeikalla.

Lue lisää | Kommentit

Metallica

Eurooppaa kiertävä rock-festivaali rantautuu Helsingin Kalasatamaan maanantaina 4. kesäkuuta. Yksipäiväisen Sonisphere Festivalin pääesiintyjänä nähdään Metallica, joka soittaa keikalla kokonaisuudessaan legendaarisen Metallica- eli The Black-albuminsa muiden biisien ohella. Muut esiintyjät ovat Machine Head, Amorphis, Gojira, Ghost ja Hardcore Superstar.

Lue lisää | Kommentit (1)

Ilmeisesti teinitähti Robinin hurjasta suosiosta ollaan Suomen musiikkikentällä innostuttu oikein kunnolla, sillä nyt lavalle puskee uusia alaikäisiä yrittäjiä. Warner Musicin uusi kiinnitys on 13-vuotias Tuuli, jota on ehditty jo tituleerata ”Suomen Britney Spearsiksi”.

Lue lisää | Kommentit (14)

Metallica

Sonisphere järjestetään Helsingissä 4. kesäkuuta. Osallistu nyt Dome.fi:n kilpailuun, jossa viisi onnekasta voittaa itselleen ja kaverilleen vapaaliput festareille, jossa pääesiintyjänä on itse Metallica.

Lue lisää | Kommentit

Stig Dogg

6.-8. heinäkuuta Turun Ruissalossa juhlittavan Ruisrockin Louna-lavan ohjelma on julkistettu. Uusi lava tarjoaa kiinnostavan kattauksen kotimaan nousevia kykyjä ja tulevaisuuden lupauksia rockin, popin ja hip hopin saralta. Mukana on vasta esikoislevynsä julkaisevia artisteja, mutta myös pidemmän linjan tekijöitä tuoreella twistillä.

Lue lisää | Kommentit (1)

Jesse Kaikurannan Voice of Finland-finaalissa ensiesityksensä saanut kappale ”Vie mut kotiin” nousi iTunesin listaykköseksi. Samoihin aikoihin vahvistettiin Jesse Kaikurannan levytyssopimus Universal Musicin kanssa.

Lue lisää | Kommentit (2)

Robin

Otavamedia Oy julkaisee toukokuussa erikoislehden suureen suosioon nousseesta laulajatähti Robinista. Lehti toteutetaan yhteistyössä Robinin ja Universal Musicin kanssa. Koululainen-lehden konseptiin tehty lehti on suunniteltu Robinin faneille nuorimmasta vanhimpaan.

Lue lisää | Kommentit (4)

Rush palaa parrasvaloihin viiden vuoden tauon jälkeen täysin uudella albumilla Clockwork Angels. Levyn ensimmäinen single Headlong Flight julkaistaan huhtikuun aikana.

Lue lisää | Kommentit

Viisi albumia pelkkää kehittymistä. Jos oli Nuoruustango lupaava levyllinen, niin sen jälkeen Olavi Uusivirta onkin vain lunastanut lupauksia. Preerian kohdalla tuntui, että oma juttu on löytynyt, mutta Elvis istuu oikealla osoittaa herran vain tiukentavan otettaan.

Lue lisää | Kommentit

Green Day

Yhdysvaltalainen rockyhtye Green Day työstää parhaillaan kolmea uutta studioalbumia, jotka kantavat nimeä ¡Uno!, ¡Dos! ja ¡Tré!. Trilogian kaikki albumit ilmestyvät puolen vuoden sisällä: 24. syyskuuta 2012, 12. marraskuuta 2012 ja 14. tammikuuta 2013.

Lue lisää | Kommentit (1)

Takaisin ylös