Dome

Kim Herold hautasi Humanen - uusi sooloura aluillaan

15.5.2008

Humane-yhtyeestä tutuksi tullut Kim Herold on jättänyt bändin taakseen ja aloittanut uuden soolouran. Heroldin debyyttialbumi julkaistaan tämän vuoden syksyllä. Sitä ennakoi juuri valmistunut esikoissinkku Social Butterfly, joka saadaan radiosoittoon ensi viikon aikana.

Sinkkuun valmistuu myös video, joka on kuvattu Suomen huippumalli haussa-ohjelman yhteistyönä. Videon tekoa voi seurata Huippumalli haussa-ohjelmassa 25.5. Kusti Mannisen ohjaama video on kokonaisuudessaan ensiesityksessä ohjelman nettisivulla http://www.nelonen.fi/suomenhuippumalli jakson päätyttyä klo 21. Kim Herold nähdään myös jakson tuomarina.

Social Butterfly-biisi ja tuleva video antavat esimakua tulevan albumin linjasta. Luvassa on juurevaa singer/songwriter–musisointia, johon yhdistyy omakohtaiset ja hauskat sanoitukset. Kim laittaa itsensä ja mm. mallimenneisyytensä iloisesti likoon ja ammentaa värikkäistä elämänvaiheistaan herkullisia, itseironisia kuvaelmia.

Social Butterfly on rennosti rullaava, aurinkoinen kappale, jota varmasti tullaan kuulemaan paljon kesän aikana. Kim jatkaa kesän mittaan uuden albuminsa valmisteluja tuottajana toimivan Okko Larun johdolla. Monessa mukana oleva sympaattinen artisti on viimeksi nähty julkisuudessa Unicefin Tukijoukko-kampanjassa Tidjanin kanssa. Nyt on kuitenkin aika keskittyä uuteen albumiin, josta lisää syksyn koittaessa.

Tagit: albumit, kuvaelmat, sinkut, tuomarit, julkisuus

1.

Oliko tämä uutinen vai mainos?

2.

Niinpä… omasta mielestäni kyseinen artisti on uskomattoman yliarvostettu kykyihinsä nähden.

3.

Parhaat kommentit saadaan varmaankin Hevi-Arilta!!

4.

mun mielest kim on niin paras

5.

Hyvin rullaa, ehdoton kesä-biisi. Levyä odotellessa

6.

kovaa kamaa.
ois voinu vaa levy julkasta kesällä.

Kirjaudu sisään

Kommentointi tässä osiossa on sallittu vain rekisteröityneille käyttäjille. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, rekisteröidy käyttäjäksi. Salasana hukassa?

Takaisin ylös