Dome

Alustat:
3DS
Kolikkopelit
Konsolit
Laitteet
Linux
Mac
Mobiili
PC
PlayStation 3
PlayStation 4
PlayStation Vita
Retro
Wii
Wii U
Xbox 360
Xbox One

ArmA-kehittäjältä strategiapeli NVIDIA:n Android-konsolille

31.1.2013, 10.00
Juho

Aihealueet: Strategia- ja sotapelit, Konsolit, Laitteet

nVidia, Project Shield, Android, käsikonsolit, ArmA Tactics, Bohemia Interactive

ArmA Tactics

Kuluvasta vuodesta povataan Android-pohjaisten halpakonsolien esiinmarssin aikaa. Ouya lienee tuloillaan olevista laitteista tunnetuin. Ainakin omaan silmään mielenkiintoisimmalta vaikuttaa kuitenkin NVIDIAN kannettava Project Shield -konsoli. Laite on saamassa pelitukea myös tunnetuilta kehittäjiltä.

ArmA-sarjasta tuttu Bohemia Interactive kehittää laitteelle vuoropohjaista ArmA Tactics -peliä. Mainospuheiden mukaan kyse on avoimen maailman tarinapohjainen kokemus, jossa päästään ohjaamaan neljän erikoisjoukkojen sotilaan muodostamaa tiimiä.

Bohemia Interactive on vähemmän yllättäen innoissaan projektista ja kehuu saman tien myös NVIDIA:n konsolin suorituskykyä. Yrityksen edustajan mukaan tulevan laitteen tehot haastavat monet nykyaikaiset kannettavat tietokoneet ja luvassa onkin kannettava pelikokemus, joka nousee samalle viivalle nykyisten isojen konsolien kanssa.

ArmA Tactics ilmestyy näillä näkymin vuoden toisen neljänneksen aikana, sopivasti Project Shieldin julkaisuajankohdan aikoihin.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

nVidia taisi juuri tehdä ensimmäisen asiallisen Android-käsikonsolin

Itsenäisen DayZ:n julkaisupäivästä ei vieläkään mitään tietoa

Twiikkaa ArmAasi

Juho Anttila

1.

Screenshotteja:
http://www.bistudio.com/english/home/news/projects/351-arma-tactics-in-development

Kirjaudu sisään

Kommentointi tässä osiossa on sallittu vain rekisteröityneille käyttäjille. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, rekisteröidy käyttäjäksi. Salasana hukassa?

Takaisin ylös