Dome

Alustat:
3DS
Kolikkopelit
Konsolit
Laitteet
Linux
Mac
Mobiili
PC
PlayStation 3
PlayStation 4
PlayStation Vita
Retro
Wii
Wii U
Xbox 360
Xbox One

Elements of War aloittaa RTS-MMO-kahinoinnin helmikuussa

18.1.2011, 14.09
Jukka O.

Aihealueet: PC, Strategia- ja sotapelit, Toimintapelit

Elements of War, Playnatic, Sotapelit, RTS, Kalypso Media

Venäläinen pelitalo Playnatic on tehnyt mielenkiintoiselta kuulostavan Elements of War -strategiapelin. Se yhdistää samaan pakettiin kaksi peligenreä, lupaillen reaaliaikaista strategiaa ja massiivimoninpeliominaisuuksia.

Elements of Warin synkkä taustatarina kertoo luonnonmullistuksen kokeneen ihmiskunnan edesottamuksista. Yhdysvallat kehitti luonnonvoimia hyödyntävän asejärjestelmän, joka riistäytyi käsistä ja aiheutti hurrikaaneja, hyökyaaltoja ja maanjäristyksiä ympäri maailman tappaen miljoonittain ihmisiä.

Yhdysvaltain, Venäjän ja Euroopan Unionin joukot ovat katastrofin jälkeen nokkapokkasilla ratkoen erimielisyyksiä voimakeinoin. Moninpelissä rajat on jaettu viiteenkymmeneen alueeseen, joiden hallinnasta pelaajat kamppailevat.

Elements of War on julkaistu aikaisemmin Venäjällä ja pelistä on tehty levityssopimuksia muuallekin, mutta nyt teokselle on löytynyt myös Pohjoismainen levittäjä. Naksusota alkaa meilläkin päin helmikuun tienoilla.

Lisätietoja: http://www.elements-of-war.com/en/

Lue myös

Hakkeri kaappasi nettipelin tietokannat ja vaatii lunnaita

LittleBigPlanet 2 (PS3)

Videojysäys: Dead Space 2, Test Drive Unlimited 2, Shift 2, Might & Magic Heroes VI - Stronghold…

Vokseliräiskintä Voxatron ihastuttaa

Jukka O. Kauppinen

Kirjaudu sisään

Kommentointi tässä osiossa on sallittu vain rekisteröityneille käyttäjille. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, rekisteröidy käyttäjäksi. Salasana hukassa?

Takaisin ylös