Dome

Alustat:
3DS
Kolikkopelit
Konsolit
Laitteet
Linux
Mac
Mobiili
PC
PlayStation 3
PlayStation 4
PlayStation Vita
Retro
Wii
Wii U
Xbox 360
Xbox One

Ilmaista Dragon Age -seikkailua Facebookissa

16.3.2011, 21.00
Tero

Aihealueet: PC, PlayStation 3, Xbox 360, Seikkailu- ja roolipelit

EA, Bioware, Facobook, Dragon Age, Sosiaalinen media

Dragon Age II:n julkaisua juhlistettu monin tavoin, ja näistä yksi on pitkään betatestauksessa ollut Dragon Age Legends. Nyt testaus on kuitenkin saatu päätökseen, ja Dragon Agen Facebook-inkarnaatio on nähnyt päivänvalon. Domen toimitus on kaikessa hiljaisuudessa hieman testaillut peliä, ja Facebook-mittakaavassa kyse on ihan pätevästä seikkailusta.

Pohjimmiltaan kyse on yksinkertaisesta taktisesta roolipelistä, jossa pelaaja luo Dragon Agen mekaniikan puitteissa hahmon, jolla sitten lähdetään valloittamaan maailmaa. Pelaaminen on yhdistelmä yksinkertaista linnanrakentelua ja Heros of Might & Magic -henkistä taktista taistelua, hahmonkehitys hoidetaan supistettuna versiona siitä mihin Dragon Ageissa on totuttu.

Facebook-mittapuulla kyse on siis ihan ”oikeasta” pelistä, ei simppelistä Zynga-rahastuksesta. Vaikka pelistä täysipainoisesti nauttiminen vaatiikin paljon pelaavia kavereita (näiden hahmot tulevat käyttöön taisteluissa) tai oikean maailman rahalla ostettavia crownseja, pohjimmiltaan peli on ilmainen ja Bioware on luvannut kehittää sitä myös jatkossa. Lisäksi sitä pelaamalla saa esineitä Dragon Age II:ssa, mikäli liittää Facebook-tunnuksensa EA:n tiliin ja sitä kautta Liveen tai PSN:ään.

Jos ei muuten niin kannattaa kokeilla edes ilmaisten esineiden verran, neljä ensimmäisistä esineistä saa parin illan satunnaisella pelailulla.

Linkki: Dragon Age Legends

Lisää aiheesta

Facebook-seikkailu Dragon Age Legends betassa

Haluatko Dragon Age II -bonuksia? Hyppää Facebookiin!

Lue myös

Assassin’s Creed Brotherhood: The Da Vinci Disappearance (PC, PS3, Xbox 360)

Ensitestissä ilmainen morppi Allods Online

EA: ”WoWin pelaaminen on kuin lukisi ostoslistaa”

Modern Warfare 2:n lentokenttäkohtaus mursi ääninäyttelijät

Tero Lehtiniemi

1.

”You play as one character, but you cannot solo the game. You need allies. Allies will only ally with you once, then they bog off for a few real-time hours. Within 20 minutes of play, I’d run out of guys to summon, and had to dip into my very meagre assignment of free Crowns to summon a couple back. That lasted about 10 more minutes.”
http://www.rockpapershotgun.com/2011/03/16/dragon-age-legends-review/

Kuulostaa kieltämättä houkuttelevalta..

2.

Tämä taitaa olla parempi kuin DA2.

3.

…facebookissa….Taitaapa jäädä kokeilematta.

4.

On kyllä lähinnä ärsyttäviä nämä kun heti aletaan aina vaatia kavereiden kiusaamista kutsuilla..noh kai tätä silti on kokeiltava

5.

Enpä taida Facebook-tiliä tämän takia tehdä. DA2:kin hankinta on vielä syvän harkinnan alaisena, niin enpä tuolla lisäsälälläkään mitään tee.

@4
”On kyllä lähinnä ärsyttäviä nämä kun heti aletaan aina vaatia kavereiden kiusaamista kutsuilla..noh kai tätä silti on kokeiltava”

Sitä kutsutaan nykyään ns. sosiaaliseksi pelaamiseksi.

Se ”sosiaalinen” osuus on kuitenkin tähän mennessä tainnut rajoittua aika pitkälti joidenkin Farmville resurssien ruinaamiseen puolin ja toisin, ja tuskin tämä sitä kaavaa mitenkään erityisesti mullistaa.

Kirjaudu sisään

Kommentointi tässä osiossa on sallittu vain rekisteröityneille käyttäjille. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, rekisteröidy käyttäjäksi. Salasana hukassa?

Takaisin ylös