Dome

Alustat:
3DS
Kolikkopelit
Konsolit
Laitteet
Linux
Mac
Mobiili
PC
PlayStation 3
PlayStation 4
PlayStation Vita
Retro
Wii
Wii U
Xbox 360
Xbox One

Razerin Blade Pro on järeä pelikannettava 17-tuuman näytöllä

31.5.2013, 21.30
Jukka O.

Aihealueet: PC, Laitteet, Tekniikka

Razer, Kannettavat tietokoneet

Razer tuo markkinoille Blade Pro –kannettavan, joka on tehokas 17-tuumaisella näytöllä varustettu työ- ja pelikannettava vaativalle käyttäjälle. Blade Prossa on neljännen sukupolven Intel  Core  -prosessori, NVIDIA GeForce GTX 765M -grafiikkaprosessori ja Dolby Home Theatre v4 –äänipiiristö.

”Suunnittelimme Razer Blade Prosta pelikannettavan työtä ja pelaamista varten. Se kiinnostaa matkustelevia kovan luokan pelaajia, pelien kehittäjiä, luovia taiteilijoita ja kunnianhimoisia videoalan ammattilaisia”, hypettää Min-Liang Tan, yksi Razerin perustajista, toimitusjohtaja ja taiteellinen johtaja.

Läppäri on 22,4 millimetriä paksu ja painaa 2,98 kiloa.  Siinä on myös ohjelmoitava anti-ghosting-näppäimistö, jossa on säädettävä taustavalaistus ja erittäin herkkä ohjauslevy. Näyttö on 17-tuumainen Full HD -ledinäyttö, joka on yhdistetty Switchblade User Interface (SBUI) -käyttöjärjestelmään.

Muistia koneessa on 8 Gt 1 600 MHz:n DDR3L:sta, ja vakiona 128 Gt:n SSD-levy. Vaihtoehtoina vakiokokoonpanoon saa myös 256 gigan ja 512 gigan SSD:t.

Blade Pro –läppäri julkaistaan kesän aikana, alkuun jenkeissä.  

Lisätietoja:  www.razerzone.com/bladepro

Jukka O. Kauppinen

1.

PS4 on DDR5

2.

@1: DDR5 standardia ei ole vielä olemassakaan. Eipäs sekoteta GDDR:ää ja DDR:ää keskenään ;) Sillä kyllähän tuosta Blade Pro:sta tuota kyseistä GDDR5:sta löytyy, jota myös PS4:ssa tulee olemaan.

Kirjaudu sisään

Kommentointi tässä osiossa on sallittu vain rekisteröityneille käyttäjille. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, rekisteröidy käyttäjäksi. Salasana hukassa?

Takaisin ylös