Dome

Alustat:
3DS
Kolikkopelit
Konsolit
Laitteet
Linux
Mac
Mobiili
PC
PlayStation 3
PlayStation 4
PlayStation Vita
Retro
Wii
Wii U
Xbox 360
Xbox One

Scribblenautsin PITI ilmestyä perjantaina, vaan eipä ilmestykään!

5.2.2013, 17.00
Miikka

Aihealueet: Peliala, Tapahtumat, 3DS, Wii U

Super Scribblenauts, 5th Cell, Warner Bros Interactive

Scribblenauts Unlimited ilmestyi muualla maailmassa jo viime vuoden puolella, mutta Euroopassa sen julkaisua on lykätty mystisistä ja meille tuntemattomista syistä. Ja niin muuten lykätään taaskin: pelin piti ilmestyä perjantaina, mutta eipä ilmestykään.

Taustalla ovat taas kerran mystiset syyt, joita Nintendo ei sen tarkemmin erittele. Firma pahoittelee kovasti sitä, että Scribblenauts Unlimitediä joudutaan lykkäämään Euroopassa. Selitys? No, päättäkää itse:

”On tullut tietoomme, että peliin täytyy tehdä joitain muutoksia ennen kuin julkaisemme sen pitkin Eurooppaa. Olemme pahoillamme tämän aiheuttamista hankaluuksista ja toivomme, että voimme kertoa pelien julkaisuajankohdista lisää kohta.”

Mistähän muutoksista taas on kyse? Sitä emme voi kuin arvailla. Kun lykkäys tapahtuu näin viime hetkellä, kyseessä täytyy olla joku vähän ikävämpi juttu. Onko joku portugalilainen kaveri tehtailemassa lautapeliä jostain Scribblenautsin esineestä? Voiko jollain esineyhdistelmällä loukata herkkänahkaisia uskovaisia? Vai kritisoiko peli salaa kovin sanankääntein EU:n politiikkaa? Tuskin, mutta koska Nintendo ei kerro, arvaamme, että kaikki kolme.

Lisää aiheesta

EU:n Scribblenauts Unlimited hävisi mystisesti bittiwarppiin

Miikka Lehtonen


 

1.

Kenties jostain sanojen eroavaisuudesta amerikanenglannin ja brittienglannin välillä kyse? Kunhan eurooppa-versiossa saa sitten valita kieleksi sen amerikanenglannin..

2.

@1
Tuskin koska kaikki suunnitellut kielikäännökset/lokalisaatiot oli valmiina jo amerikan julkaisussa.

Toisin sanoen euro versio on ollut valmis jo amerikan julkaisusta asti mutta tuntemattomasta syystä viivytellään.

Kirjaudu sisään

Kommentointi tässä osiossa on sallittu vain rekisteröityneille käyttäjille. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, rekisteröidy käyttäjäksi. Salasana hukassa?

Takaisin ylös