Dome

Alustat:
3DS
Kolikkopelit
Konsolit
Laitteet
Linux
Mac
Mobiili
PC
PlayStation 3
PlayStation 4
PlayStation Vita
Retro
Wii
Wii U
Xbox 360
Xbox One

Tropico 4 sai julkaisuajan ja alustat

2.2.2011, 21.00
Jouni

Aihealueet: PC, Xbox 360, Strategia- ja sotapelit

Tropico 4, Haemimont, Kalypso Media, Banaanivaltiot, Tropico

Diktaattoripeli Tropico 4 julkaistaan vuoden toisella neljänneksellä eli huhtikuun alusta kesäkuun loppuun ulottuvalla jaksolla. Tropico 4:n kehittää kolmososan tavoin Haemimont Games ja julkaisemisesta vastaa jälleen Kalypso Media.

Yksinpeliä tarjoava rakentamis- ja hallintosimulaatio nähdään PC:llä ja Xbox 360:lla.

Kyseessä on ensimmäinen kerta pelisarjan historiassa, kun kehitystiimi ei vaihdu osien välillä. Vuonna 2001 julkaistun Tropicon kehitti PopTop Software, jonka seuraajaksi valikoitui Frog City Software tekemään vuonna 2003 nähdyn Tropico 2:n.

Lisätietoja: http://www.kalypsomedia.com

Lisää aiheesta

Tropico 3 (PC, Xbox 360) 

Yksikään diktaattori ei voi johtaa kansaa ilman vahvaa väkivaltakoneistoa – toimiva armeija ja salainen poliisi ovat avainasemassa, kun diktaattori varmistaa valtansa jatkuvuuden. Kenraalikunta on pidettävä tyytyväisenä tai muutoin edessä on sotilasvallankaappaus.

Hyvät suhteet on oltava myös kylmän sodan valtapelureihin Yhdysvaltoihin ja Neuvostoliittoon. Muhkean palkkapussin saa vuokraamalla osan alueestaan ydinkoetta varten, mutta se ei ole yhteiskunnan viherpiipertäjien mieleen. Tehokkain tapa muuttaa kansalaisten mielipiteitä ja toimintaa on lakien ja säädöksien asettaminen. Sotilaallinen poikkeustila on rankimmasta päästä. Pienemmillä tempuilla kuten veronalennuksilla ja koulutusohjelmilla pääsee jo pitkälle.

Tropico 2: Pirate Cove (pc) 

Tropico 2: Pirate Coven viehätysvoima lepää ennen kaikkea sen erinomaisen perusidean varassa. Saaren rakentamisen ja ryöstöretkien alla piileskelee melko yksinkertainen rakentelupeli, joka jää monilla osa-alueilla laadukkaampien ja monipuolisempien kilpailijoidensa varjoon. Merirosvoteema on kuitenkin sen verran onnistunut, ja paketista löytyy niin paljon pelattavaa, että Tropico 2 puolustaa tarmokkaasti paikkaansa pelimarkkinoilla. Kevyttä ja omaperäistä rakenteluviihdettä etsivien kannattaa ainakin kokeilla, mitä sillä on tarjottavana.

Jouni Mäki-Panula

1.

Hienoa, tätä onkin odoteltu. Kolmonen oli loistava joten odotukset on aika korkealla tämän suhteen.

2.

Jep 3 oli loistava!

Kirjaudu sisään

Kommentointi tässä osiossa on sallittu vain rekisteröityneille käyttäjille. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, rekisteröidy käyttäjäksi. Salasana hukassa?

Takaisin ylös